Etiquetes

divendres, 26 de setembre del 2014

Benvinguda a la tardor

Obrim un nou espai al blog per posar-vos al dia de les fires, xerrades i degustacions que podeu trobar semanalment per diferents indrets de Catalunya!


  • Fira del Porc i la Cervesa
Durant els dies 26, 27 i 28 de Setembre es farà la gran Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu. Una jornada plena d'activitats gastronòmiques que podreu gaudir acompanyats d'una bona cervesa i dels millors embotits. Les sorpreses que tenen preparades van des de degustacions de productes del porc, tasts de caves i cerveses artesanes,  fins a tallers per a petits i grans i meridatges de cervesa i xocolata .

L'espai on es trobarà ubicat és a la Plaça Fra Bernadí de Manlleu (Osona) i totes les activitats són obertes i gratuïtes. Per a més informació sobre les activitats que es realitzaran durant la jornada d'avui i del cap de setmana podeu entrar a la pàgina web oficial: www.porcicervesa.cat



  • Fira de la Carbassa
Si per una altra banda sou més de verdures, també esteu de sort! Aquest cap de setmana, els dies 27 i 28, té lloc a Sant Feliu de Codines la 10a Fira de la Carbassa. A les seves paradetes podreu trobar autèntics agricultors i artesans de la carbassa, degustacions i demostracions a càrrec de diversos escultors!

La fira es trobarà a la Plaça Josep Umbert Rosàs (zona del Centre Cívic) i es faràn activitats i concursos tant per infants com per adults. El programa també el podeu trobar a la pàgina web: http://www.santfeliudecodines.cat/fitxer/8766/programa_Fira_carbassa_2014_santfeliudecodines.pdf



Així que ja sabeu, si no teniu plans per aquest cap de setmana i us agraden els productes de qualitat, animeu-vos i aneu-hi a passar un dia gastronòmic! Nosaltres, de ben segur que hi anirem.

Bon profit i bon menjArt!



1 comentari:

  1. M'encanta el vostre blog! ;) Us posaré a la secció "blogs que segueixo" del meu blog hehehe

    ResponElimina